Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Wednesday, April 23, 2014

JSP TABLET WM RM70/ EM RM75


im sorry

Assalamualaikum...

Mula-mula sekali, nak mintak maaf sangat-sangat dengan semua, sebab terlalu sibuk dan xselalu sangat update blog ni ramai dah salah faham dengan harga jsp.. ye rm 50 tu harga yang lama jsp kapsul... tapi sekarang dah dinaiktaraf inovasi dijadikan JSP TABLET dengan harga RM70  kuantiti 60 biji.... sayang2 semua... sorry sgt tauuu...

Wednesday, December 18, 2013

JAMU SERI PENGANTIN : Teman Rapat atasi masalah dalaman anda!

Jamu Seri pengantin (JSP)
Anak dara, mak dara semua boleh pakat cuba naa .

Orang tua tua dulu memang sangat menjaga dalaman,kita ni kira dah selamat tau tak payah nak tumbuk tumbuk, rebus rebus semua akar kayu untuk jaga yg dalaman . Amik air pastu telan je kapsul tu. Lepas 3-4 hari mesti rasa lain la,belum cuba belum tahu. Betul tak ?


Yang anak dara yang ada masalah sengugut dan keputihan semua boleh di rawat dengan mengamalkan jamu ni.


Fungsi Jamu Seri Pengantin :

1. Menyuburkan rahim
2. Mengatasi masalah keputihan
3. Merapatkan faraj
4. Menambah nafsu syahwat
5. Memberi
6. Membuang toksik dalam badan
7. Memperbaiki sistem kitaran haid
8. Membakar lemak berlebihan
9. Membuang angin
10. Mengurangkan masalah bau badan
11. Mengatasi masalah kemaluan berbau
12. Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang
13. Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin
14. Sesuai bg penggunaan bg perempuan yg belum kahwin untuk penjagaan awal.

PRICE : RM45
POSTAGE : RM 5 SEM/RM 9S/S












Tuesday, December 17, 2013

Jamu Seri Pengantin




Untuk Pembelian : whatsapp 011-1754 9927

#belumcubabelumtahu  :)

Wednesday, December 19, 2012

Semakan Status Kawalan Imigresen

 Ini link untuk sesiapa yang meminjam PTPTN dan belum settle lagi tapi nk g oversea....check la jangan blacklisted ya.....punah harapan nti