Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Wednesday, October 27, 2010

TIRED....but happy

Heheh...ASsalamualaikum wbt...hari nih adalah hari rajin aku laaaa....aku xtahu kenapa...tp berdasarkan projek yang tengah aku buat nih aku dh siapkan map VisuaLRF sebanyak 5 dpp student.5bijik bangunan tuh..hehehe...selalu satu pon aku payah nak siapkan...maybe sebab aku nyer mood comel kot hari nih..baik ja..on ja lappy dh start wat....baiknya aku!!!!!!!!!!!!!


aku rajin arini..xmacam kartun pon...  :P




Harap2 esok aku rajin jugak la mcm hari ni....tapi awal2 tadi ada gak la masa aku tersengguk2 mengantok...theheheheh......dh amalan wajib aku kot...tersengguk2 kat kerusi nih





tdo comel....hikhikhik


Penat hari nih...tapi aku heppy sebab aku jalankan tugas aku ....heheheh... Lupa nk gtw..aku lewat 2mint hari nih   huwaaaaa   08:02a.m jaaaaaa...xadil kan....aku lewat sbb aku jalan kaki jaaaaa..huhu

No comments: