Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Saturday, November 13, 2010

Bosan la dengan right click

salam.    

Mesti ada yg menyumpah aku lak nih.heheheh......

sebab aku x suka right click...ampa tau tak? 

bila ampa semua asyik letak right click....susah! bila aku baca blog ampa...

ampa bagi link apapa yang best aku nk right click bukak tab baru TAK boley...

dah tuh kena la aku navigate away dr page ampa...

klu baca dh habis tak pa....kalau ada cerita ampa yang seronok mcm mana? 

kengkadang suruh click sini la...baca sini...

tp bila click terus g page tuh...xsyiok la....sebab suka duk melepak dekat blog ampa....

ya la.blog aku x best pon..

aku suka lepak lagi kat blog orang...hhhheeeeehehehehe..........

ya....bukan semua orang nak curi hasil rekaan ampa....aku hnya rasa terganggu sebab aku tak boley bukak tab baru...aku bosan asyik tekan button back..back..back

1 comment:

Miz CanisTaL said...

ha a.. sama x suka juga klu x leh right click tuk buka tab baru.. klu org nk curi.. cmna pun dpt curi gak. even x leh rihgt click.. huhu.. susah doh.. baru best2 bca skali nk buka tab baru x leh..