Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Friday, December 3, 2010

cerita interview

Sedang aku sibuk menyibukkan diri aku dihadapan notebook........ka aku buat-buat sibuk tah..hehehehhe......ayah aku mai..


ayah : mcm mana interview?


aku : buleh la...


ayah : rasa ada harapan x?


aku : xtau la...kena tunggu nanti kuar kat web dia tgok..


ayah : ada x dalam 30 org p temuduga...


aku : ish.xtau la..ada kot..ramai...


ayah : hummm

penyembangan yang mula x berapa mesra..penutup yg x mesra jugak..heheheheh
sesungguhnya aku xrapat dengan ayah aku...knapa ya? tah la...aku dh lupa mcm mana cara aku manja dengan ayah aku dulu...sejak2 abg aku ja asyik dapat apa yang dia nak...motor..notebook..duit setiap kali lulus peksa...aku?x...xdapat mcm tuh...ayah aku xtanya pon aku berapa pointer aku tau bila setiap sem sampai la sem last...aku selalu dengar ucapan tahniah dari akak aku ja...n hadiah also...hanya akak aku ja..ayah aku cuma pentingkan abg aku tuh...smpikan keta yang ayah aku beli untuk aku...tetiba ja abg aku nak keta tuh...ayah aku sanggup bg keta tuh kat dia...sedangkan,keta tuh keta aku...huhuhu....maybe aku nih berdendam kan??hum..redha la...skg pon aku menyampah sgt abg aku tuh...

3 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam...

amy datang blogwalking di petang hari sambil mencari pisang goreng..

Ummie Bonda said...

Assalammualaikum..

Salam perkenalan dari Bonda, Bonda Follow blog ini ya!

Infinity Cinta said...

salam...byk kan bersabar k....xpe..if kita byk berdikari tnpa mengharapkan org len...one day...kita akan berterima kasih ngn diri sendiri jgk..insyaAllah...setiap dugaan der hikmah nyer.. (^_*) senyum salu k,..tanak la masam2..