Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Wednesday, December 15, 2010

INternship

Sepanjang aku nya internship kat UUM ..
aku x penah cerita lagi secara detail apa yang aku buat kan??? ....
agak skg buleh cita dh kot sebab aku dah banyak masa terluang nak menaip...heheh......

sepanjang 2 bulan aku praktikal di UUM under team SNOC... 
hari2 aku tgok notebook aku ja...
ada msa aku layan facebook...ada masa aku layan blogspot..hehehhe....
kdg2 aku tertido...hahahah...mengong kan?...
hari aku bosan sgt ja la....tp secara  keseluruhannya...aku berjaya jugak la siapkan aku nye keja kat sana...

ni meja yg kawal airwave..sumanya display kat sini
tunjuk skrin lappy sket 

yg faham..fahamkanlah..yg xfaham...bg faham gak..hehehhe

D'suatu hari aku tolong kakak2 snoc tagging

No comments: