Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Tuesday, December 28, 2010

“ Iphone 4 ke Blackberry Torch “

Contest “ Iphone 4 ke Blackberry Torch “





MISI KALI NIH...UNTUK MEMBANTU SYED MUZZAMIR..HIHIHI....xtau nak pilih yang mana yaa...meh sini..nak tolong....

kalau ler aku yang memilih nih, aku pilih untuk pakai

 "blackberry torch"

nti kalau dah beli, hantar kat kami 1 naaa..*



Cara- cara untuk join senang sangat.

1) Jadi follower? – optional,tiada paksaan dalam memollow

2) Buat satu entri khas tajuk “iphone 4 ke Blackberry Torch” -wajib

3) Buat pilihan anda, iphone 4 or torch –wajib

4) Reason kenapa anda buat pilihan sebegitu -optional.xnak buat pun takpe. i just need your vote. :D  syarat ni telah dibuang =D 

4) Letak header/banner blog aku -wajib


5) Tinggal link entri anda kat sini -wajib

6) tutup : 22 Jan 2011

Kepada yang bertuah, bakal membawa pulang.. *dumbrolls*
Sebotol minyak wangi bernilai Rm50
Untuk perempuan :  Glow by Jlo, Issey Miyake, DKNY
Untuk lelaki : Dunhill Blue, Issey Miyake , Acqua di Gio
(pemenang diberi kuasa memilih) apa lagi jom join cepat2.
Hadiah akan di post seminggu selepas pemenang diumumkan.
diingatkan sekali lagi, tak perlu review yeah. just pilih secara random pun takpe. saya nak tengok berapa orang prefer iphone berapa org prefer bb torch tu. ibarat kata, anda diberi free, phone mana yang anda akan ambil? macam tu je. :D

2 comments:

Amy Syaquena said...

dua2 amy suke x de ke orang nak bagi free erk!! ahaks...

ULtradya said...

heheh...tuh la kan Amy....klo ada yang bg free..perghhhh....da pengsan dulu dah