Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Saturday, January 8, 2011

DAPAT KERJA

SALAM,
ini kisah aku check result intebiu..hahahaha




Dari malam opss..awal pagi 06/01/2011 ...aku dah diingatkan dengan mesej kawan-kawan aku.."hg check x lg" "amacam? dpt x" "cptlah check" "yg len mcm mana"  huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhh.....pening...sampai tertidor nyenyak...walaupun sebenarnya aku 'paksa' diri untuk tidoq awal...x mau check lagi result tebiu aku...ketaq kot...ketaq sangat.....got to many butterflies in my stomach..my head...everywhere......

Rupa-rupanya, kalau check dari semalam pon sumanya sisa-sia ja sebab aku agak la..line depa ada prob..maybe server x support permintaan kami yang banyak nih...ya r...aku pasti dari semalam lagi dah beribu-orang yang check jugak...http:www.spa.gov.my lama web spa yang sememangnya mendapat sambutan seluruh rakyat Malaysia bila ada sesuatu result temuduga diumumkan..heheh...masa nih la server down..masa nih la line slow pa suma...SABAR ja la......

Dari pagi..aku di tempat kerja...ayah col dah banyak kali..."tau dah nak tya result tebiu.." so aku x angkat sebab aku pon xda jawapannya lagi..heheheheh..bukan aku ja ketaq..kawan yang dah dapat keja pon tumpang berkaki-kaki ketaq sama...

Jam 4++ , Kak NAd msj aku kat fb..."weyh da boleyh check dah...ko refresh banyak2 kali" aku pon dalam ketaq tp nak tau..refresh la banyak kali..hahah..memang ada.."senarai keputusan temuduga ft17" siap hujung dia ada kelip2 lagi tulisan 'baru' duk kelip2..aku tekan..tapi aku x click num ic aku...aku refresh ja..hahahah...samdol kan...takot sangat...sampai menipu diri sendiri..duk refresh2 page jadah pa kan????... 

Seorang demi seorang kawan aku tau resultnya...DUKACITA...DUKACITA..DUKACITA......dalam hati aku "habislah aku....memang ni lah takdir nya...kawan-kawan seangkatan yang power2 pon x dapat" tapi aku tetap x check lg..hahaha..buat sibuk dgn fb.....Kak Nad mesej aku " ko dah check ka weyh! CHECK R CEPAT!!! aku dapat simpanan..."  fuhh!!! kak nad lepas dah..dh dpt...aku? 

Tahu x....masa check tuh..aku nih bergelut dengan diri sndri...nak enter ka x la apa..last2 aku enter gak..bila duk loading tuh aku tutup mata..bongok la...hehehe...buka mata sikit ja nak tgok area yang dia tulis sukacita or dukacita....bila aku bukak mata aku baca betoi2...baca banyak kali gak la... TAHNIAH! ..

Ya Allah...sungguh x percaya...aku dapat..nak cubit pipi sakit..jentik sikit2 ja la..heheheheh

No comments: