Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Thursday, March 10, 2011

dah lama dah

dah lama dah aku xda post entry....sibuk dengan kehidupan yang serabut mabut....kenapa serabut??

: kerja yg aku dapat dgn spa...membuatkan aku kini di johor...urgghhhhh..aku org kedah...dh jadi kutub utara kutub selatan dah...haiyooooo
: serabut... dapat keja kat batu pahat johor...tempat yg agak pedalaman...aku still menumpang kat umah cikgu sekolah yg aku keja...( malu r tumpang lelama )

: makmal sekolah macam nak hancur dah... suma pc dh tua..huhuhu bg la pc br...i want my own desk jugak...

: the most importante aku merindukan mak ayah n kucing aku...kucing yang aku pegang kat sini...xsama r macam awang aku...aiii niee aku...cik mot,tam..lat..kembang..toi...lang...oyen...tiga beradik,black..

No comments: