Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Tuesday, November 1, 2011

Ya la sangat




 Aku Ft aku pon buat apa ja yang depa buat kecuali mengajar(GPK penah nak bagi aku class relief,nasib GB aku tak bagi...), dan diorang pon buat jugak kecuali kerja aku, yang pasti aku tak pernah nampak lagi cikgu sek aku nih jadi kerani, tukang kebun, kontraktor (ada sorang sebab dia memang buat keja kemahiran), serba boleh aku tak tahu lah sebab apa yang aku nampak diorang suka duduk bersembang, ada berpuak-puak jugak, ada perbezaan cikgu muda n veteran, tapi kalau time jamuan, yang veteren nih ada group aktif akan pantas membungkus makanan lebih...sepantas SUPER MAK...hahahahh

No comments: