Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Thursday, January 28, 2010

Patot sambung or keja ja?

Sekarang nih rasa macam serabut sangat....entah ka aku nak sambung ka....nak keja....sambung?sambung apa?heheheh...sambung blajar la....pointer hari tuh xbrapa sedap sgt mcm sebelum nih...maybe main banyak sgt...tp suma kengkawan n selalunya aku akan tanya NISA....dia cakap atleast kita TRY...aku takut, kalau aku nak sambung blajar nanti...dea cakap nak kawin ?? kang aku kena kawin time study plak....kalau.....KALAU la kan....nk kawin lepas aku habis blajar..mesti masa yang agak lama tengok2 mak dea dah jodohkan dea dengan orang lain....uwaaaaaaaaaa....hakhakhak...(nk nangeh ke kau...xpayah kot...kikikiki) 
So sekarang, jz think from the positive side......[ok2...xyg gtaw.....aku tau statement LaPUK tuh,biaq aku cakap...] ADA JODOH...ADA LAR........huawawawawawawa..Lupa nak cerita........man bawak balik awek dia g  kampung(ya...ya...it means dia bwk balik tunjuk dekat mak ayah dia macam aku dulu la...)hukhukhuk...yg lainnya iz.....depa layan...LAGI BAIKKKKKK!!!!!!!!!!!!!........aku xmarah...jz terasa ja...hehehe...but still got the smiley face la...ala,aku tau la aku bukan study kat UUM pon.....aku graduate politeknik saja....(but aku bersYUKUR k) depa masak kat dak pompuan nih(named shira) ayam panggang, tomyam, sambal udang, ikan goreng, and so onnn la....bnyak lg lauk...aku cakap lauk main yg banyak tuh ja la....lagi plak...shira nih balik dengan keta persona dia...STABBED IN MY HEART.heheheh...atas permintaan, ak pn makan ja la nasi depa tuh....kang aku xmakan cakap aku belagak plak....
but somehow, itu dea la....xperamah la...asyik dengan kerja dia ja....datang makan pn tak...sembang apatah lagi...sibuk ja cari keja...tatau duit tang mana................tak pa lah...janji dea heppy saja tanpa ikut arus orang...aku pun dah terima hakikat kalau aku nih dah xdilayan macam dulu dah...whatever.....lagi senang la kalau nanti nak duk jejauh....xpayah duk kata kami nih xbermasyarakat plak...heheh.....Melalutnya aku,bout sambung blajar tuh...aku akan isi........cuma xtau dapat ka x...kalau dapat fikir penyelesaian lain la...heheheh

No comments: