Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Saturday, February 13, 2010

kenapa aku malas menaip ha

sejak kebelakangan nih...aku lebih suka scroll tikus lagi dar menekan2 keyboard a.k.a papan kekunci...heheheh...pasaipa haaaaa......maybe aku terlalu banyak bermonolog dalaman sampai aku lupa nak menaip...walhal terlalu banyak benda yang aku teringin nak share dengan my blog nih....(bukan share dengan dea and sesapa k..) tak pa lah..biar lah...nanti ada la kan kerajinan tuh...macam pagi nih...benda nih kena buat tanpa dipaksa....aku rasa aku nih xdilahirkan untuk menjadi penggemar keyboard la kot..haha....nak taip malas...balas msj pon malas....main game aku rajin la...weeeeee
fireee...........haik.....semoga aku menjadi lebih rajin...POWER up!!!!.....

No comments: