Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Saturday, November 27, 2010

cat that survive

hihihi.......Aini...ya..nama kucing aku nih aini...sbb wa aii niie...hehehehe..saja bubuh....aku pick her up kat kfc...masa tuh..aku dah kuar dari kfc n nk menghala balik...aku tengok dia duk main ..melata...kat pintuh kfc..kadang2 disepak orang yang lalu....ada gak yang dia ikut2..macam minta dibawa balik..huhu....




aku dah jalan kaki ke arah keta aku....nekad nak balik..n pasrah ja dengan nasib dia...tapi, bila aku fikir balik...xpatot aku biarkan hukum karma dia n biar ketentuan ja yang keep her alive....so,aku patah balik n aku kendong dia balik..hehehehe...org xtgok ka??? of cos la org tengok aku....tah ingt aku nih mengong ka apa aku pon xtau la kan....baby lg..besar tapak tgn aku ja time tuh...SEKARANG!!!!!!  BESAQ DAH..  ^_^






masuk dalam keta dia duduk diaaaammmmm ja...takot ka???aku bagi dia makan ayam kfc yang aku beli tadi...dia makan siap dengan bunyi2 lagi...tangan dia mengawal suma daging ayam yang ada..heheheh....cian lapar sgt.....baik aini nih...xyah aku jar dia dh tahu kat mana nk g buang tet dia...dia pon cepat buat kawan..mula2 mmg la depa yang len x ska dia..tapi, dia nih xmalu sket..kawan2 len marah pon dia nak kawan jugak...hehehe.....arituh dia sakit..tp dah sembuh dh lepas aku bg dia minum air zam2 dia dh ada selera makan balik....aini owh aini....hope aini bahagia di teratak makcik(gelaran untuk ank2 sedara aku..) nih..hihihi






1 comment:

anis said...

hihi, bgusnye kutip kucing...
aini sgt cumil...nma cam syarifah aini jer..haha