Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Saturday, December 25, 2010

Anugerah skrin dress....

Bukan nak merepek pasal siapa menang semalam ka hapa...hehehe....jum Ushar baju artis kita ni...

mia sara comel sgt!

Cute kan mia sara nasuha nih....kecik2 dah dibawa ke event macam nih....harap2 mia sara membesar dengan jayanya...heheh...penuh didikan dan tidak hanya difokuskan pada dunia hiburan...respect daya ingatan mia sara sebab boley bawa watak2 yang dilakonkan dengan jayanya..mesti selalu makan kismis..heheh...walaupun ayah dia yang terang dia skrip itu ini...tp dia dpt buat...itu dah mmg hebat bg kanak2 sebeso dia...cayalah mia comel!!!

Lisa surihani? what can i wrote...dia dah memang cantik semulajadinya...brain + talent...tp x berapa suka sgt dia jadi pengacara...maybe dia masih br mengacara2 nih..xkhatam lg..hehehe

2 comments:

mary ann ;) said...

dua2 comel kan...suka tengok dorg ;) ;)

ULtradya said...

ya...sgt comel n cantik...pandai lak tuh...