Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Saturday, February 19, 2011

SAYA BLOGGER KEDAH






CLICK SINI MEH :: cikreenatan.blogspot.com


1~ siapa nama anda..
[ ultradya ] 


2~ sudah berapa lamakah anda terjebak dalam dunia blog..
[ masa kat poli..tahun 2009, tp time tuh xda entry pon...jz sign up ja dgn google... ]



3~ anda tinggal di daerah mana dan dimana anda sekarang?
[ buat masa skg aku d jitra, daerah kubang pasu ] 




4~dimana tempat istimewa di daerah anda?
[lhhehehe....tempat istimewa daerah aku maybe ladang buah limau madu pak ngah kwn aku(bg aku ja la...org len tgok maybe depa x rs istimewa sgt..hehhe)]






5~ harapan anda dalam dunia blog?
[ harapan aku dlm dunia blog nih adalah untuk semua org di respek untuk penulisan masing2...jadikan blog tempat perkongsian ilmu dan bukannya tempat nk hina org or else..(lupa lak..kdg2 aku pon ada wat entry marah org..hahahh) ]




UNTUK BLOGGER LEN YANG NK JOIN MACAM AKU NIH
AMPA SUMA ADA BANYAK MASA LAGI...
SAMPAI .......

 12 MAC 2011 


* jom joOin wey!!!

4 comments:

Cik Reena Tan said...

thanx join.. waa~ byk tul limau tu. nak satu bleh?


awak tinggal link kt sini eh..
http://cikreenatan.blogspot.com/2011/02/blogger-kedah.html

ULtradya said...

nk limau boley saja.......tp tunggu hujung tahun depan plak la...insha ALlah..sbb time tuh br musim dia...heheh

wira2u said...

Best ada kebun buah...

ULtradya said...

besttt....rs mcm duk dalam cerita my girl..scene kejar2 kat tgh2 pkok limau madu tuu...tp tuh bukan kami punya....tumpang berkelah ja boleh la..heheheh