Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Friday, December 9, 2011

Bila aku stress



         
    Ini pemandangan Pantai Punggur ... area2 aku stay gak tapi takda lah dekat sangat....kalau stress, bila tengok laut luas macam nih...jiwa, dada yang sempit ...tengah sesak nafas nak bernafas tuh rasa ok sikit.... Ingat nak ja p jerit-jerit...macam dalam tv tuh..hahahah....nanti orang kata aku gila plak..jadi aku cancel la niat tuh..heheheh. Sebelum aku pergi pantai nih aku pergi tempat orang asli, aku pergi beli rice cooker yang lama punya dah rosak, sebab aku buat goreng macam-macam kot.hahahaa. Aku pilih yang murah sebab dengan keadaan aku sekarang nih aku cuma mampu beli yang 2nd ja..

No comments: