Jamu Seri Pengantin

Jamu Seri Pengantin

Friday, December 9, 2011

Pasta my style


          Ni Pasta sour cream aku buat...ya la with some recipe help..aku tak da la pro sangat sampai nak buat nih pejam mata, heheheh... hahaha.... OK LAAAAAAA........... nih pasta yang segera tuh, aku just ikut step and add ingredients macam mana yang dia tulis kat pek tuh.. tapi masa makan nih aku makan tak habis sebab kenyang sangat n sebab yang utama aku duk telan nih sambil teringat sambal udang..macam hampeh ja kan???masak penat2 boleh teringat makanan lain...pasta nih tak pedas..huhuhuhu...aku nih kan perut orang melayu...nak pedas2..tp overall ok la percubaan pertama aku nih sebab ok wat....comel ja pasta nih tauuu....

No comments: